Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo sulkeutuvat kolmeksi viikoksi

Kangasala-talo ja siellä sijaitseva Kimmo Pyykkö -taidemuseo sulkevat maanantaina ovensa kiristyneiden koronarajoitusten takia kolmeksi viikoksi. Sulku on voimassa 8. - 28.3.2021. Sunnuntaihin asti on vielä mahdollista käydä katsomassa Naisten kuvia - Teoksia Heinon taidesäätiön kokoelmasta -näyttely tai asioida Kangasala-talon asiakaspalvelupisteessä.

Kuva: Tiia Ennala / Visit Kangasala

Kangasala-talon asiakaspalvelu toimii normaalisti sunnuntaihin 7.3. kello 15 asti. Asiakaspalvelupisteessä voi käydä ostamassa tai varaamassa lippuja esityksiin sekä hakemassa lippuhyvityksiä peruuntuneista esityksistä joko käteisenä tai lahjakorttina. Maanantaista eteenpäin lippuhyvitykset onnistuvat sulun aikana vain Lippupisteeltä. Ohjeita lippuhyvityksen hakemiseen on Kangasala-talon verkkosivuilla.

Sulun aikana asiakaspalvelu palvelee puhelimitse ja sähköpostilla tiistaista perjantaihin kello 11 – 17.

Myös Kangasalan matkailuneuvonta toimii koronasulun aikana puhelimitse ja sähköpostilla tiistaista perjantaihin kello 11 – 17. Kangasala-talossa sijaitseva asiakaspalvelupiste on suljettu.

Kimmo Pyykkö -taidemuseon ollessa suljettuna peruuntuvat seuraavat tapahtumat:
Senioripäivä to 18.3.2021
Piirustusilta to 18.3.2021 klo 17:30-19:00
Päivitämme ajankohtaiset tiedot kevään tapahtumista taidemuseon verkkosivuille.

Kangasala-talo siirsi huilisti Sami Junnosen ja pianisti Tuomas Turriagon Sävelet ihollani -konsertin verkkoon ja tarjoaa sen maksutta yleisölle tiistaina 9.3.2021 kello 19. Konserttia pääsee seuraamaan suorana lähetyksenä linkistä, joka on julkaistu Kangasala-talon verkkosivuilla.

Myös pianisti Risto-Matti Marinin Beethovenin juurilla -konsertti on edelleen katsottavissa Kangasala-talon YouTube-kanavalla, jossa sillä on jo yli 900 katsomiskertaa. Kulttuurille todella on tarvetta näinä aikoina, ja striimaukset ovat paras korvike eläville tapahtumille.

Kuvia tästä linkistä ›