Elämää metsässä – Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään Lasten lauantai -työpajat jatkuvat la 11.3.2023

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään 2023 Lasten lauantai -työpajat jatkuvat Metsätöitä -näyttelyn muotoilijoiden Merja Palinin ja Nina Ruokosen ohjauksessa. Koko perheen Lasten lauantai -työpajassa helmikuussa Palinin ja Ruokosen Elämää metsässä -installaation puu heräsi talviuniltaan uuteen kevääseen. Maaliskuun Lasten lauantai -työpajassa 11.3.2023 puun juurelle kerääntyvät talviuniltaan heräilevät metsän eläimet ja ötökät. Metsätöitä -näyttelyssä esillä olevasta Palinin ja Ruokosen installaatiosta rakentuu Lasten lauantai -työpajoissa osallistujien yhteisötaideteos, joka on nähtävissä loppukevään ajan Kimmo Pyykkö -taidemuseossa.
Elämää metsässä – Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään Lasten lauantai -työpajat jatkuvat la 11.3.2023

Kimmo Pyykkö -taidemuseon Lasten lauantai on koko perheen tapahtuma. Kuva Kimmo Pyykkö -taidemuseo/Tiia Ennala.

Metsän satupuu herää talviunilta. Millaista elämää, lehtiä, kukkia, lintuja tai mönkiäisiä sinä lisäsit puuhun? Löytyykö puusta värikkäitä, isoja vai pieniä lehtiä? Hyppiikö siellä tintti, varis vai satulintu?

Kimmo Pyykkö -taidemuseon Metsätöitä -näyttelyn muotoilijat Merja Palin ja Nina Ruokonen ovat tehneet yhteisen Elämää metsässä -installaation, joka koostuu lasten lukunurkasta, Kirsi Ihalaisen äänitaideteoksista sekä seinälle tarralla tehdystä puunrungosta oksineen. Lasten lauantain -työpajoissa satupuu herää eloon. Helmikuun Lasten lauantai -työpajassa osallistujat saivat tehdä oman lehden ja lisätä sen puun oksille. Maaliskuun Lasten lauantai -työpajassa la 11.3.2023 tehdään talviuniltaan heräileviä eläimiä, lintuja ja ötököitä, jotka kerääntyvät satupuun juurelle.

Elämää metsässä -installaation satupuun rakentuminen jatkuu Lasten lauantai -työpajassa la 11.3.2023 Merja Palinin ja Nina Ruokosen ohjauksessa Kangasala-talon aulassa. Työpaja järjestetään non-stop-periaatteella aikavälillä klo 10–12. Ohjauksen ja materiaalit saat paikan päältä maksutta, mukaan osallistujat tarvitsevat vain aikuisen huoltajan ja uteliaan mielen. Vierailu Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ja Metsätöitä -näyttelyssä on Lasten lauantai -työpajaan osallistuville maksutonta – myös aikuisille!

Lasten lauantai -työpajassa la 11.3.2023 valmistuva värikäs satupuu eläimistöineen on taidemuseon vierailijoiden ihailtavana Metsätöitä -näyttelyn loppuun, 21.5.2023 asti. Maaliskuun Lasten lauantai on osa Metsäpäivä -yleisötapahtumaa 11.3.2023, jolloin Kimmo Pyykkö -taidemuseossa ja Kangasala-talossa on monenlaista tapahtumaa koko perheelle.

Seuraa tiedotusta myös Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään kolmannesta Lasten lauantaista la 6.5.2023 klo 10–13, jossa suunnitellaan oma metsäinen kuosi ja painetaan kestokassi Merja Palinin ja Nina Ruokosen ohjauksessa.

Merja Palinin, Nina Ruokosen ja Helena Vaarin Metsätöitä -näyttely on esillä Kimmo Pyykkö -taidemuseon 1. ja 2. kerroksessa 28.1.–21.5.2023.

Kuinka voimme auttaa?

Asiakaspalvelu ja lipunmyynti Ryhmä- ja
yritysmyynti
040 773 0148 0400 304 530
info@kangasala-talo.fi myyntipalvelu@kangasala-talo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa tapahtuu

Ole hyvä ja täytä alla oleva lomake liittyäksesi postituslistalle. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seuraa meitä:

© 2019 Kangasala-talo Rekisteriseloste