Ehkä ensimmäistä kertaa Suomessa: Koiran kanssa taidemuseoon! -päivä torstaina 28.3.

Kimmo Pyykkö -taidemuseossa järjestetään Koiran kanssa taidemuseoon -päivä torstaina 28.3. klo 11-19, jolloin koiranomistajilla on mahdollisuus tutustua Samuli Heimosen Monesta yksi -näyttelyyn koiransa kanssa. Päivä on tarkoitettu paitsi hyvin käyttäytyville koirille ja heidän omistajilleen, mutta myös koirien ystäville.

Koiranomistajat hyvin käyttäytyvine koirineen ovat tervetulleita tutustumaan näyttelyyn taidemuseon aukioloaikana to 28.3. klo 11-19. Koiran kanssa taidemuseoon! -tapahtumapäivän pääpaino on Samuli Heimosen näyttelyllä Monesta yksi.
Halukkaat voivat kuvauttaa itsensä ja koiransa näyttelytilassa.

Koiran kanssa taidemuseoon -päivä liittyy kiinteästi Samuli Heimosen Monesta yksi -näyttelyyn, jossa on esillä muotokuvia muun muassa koirista ja susista. Muina päivinä taidemuseoon ovat tervetulleita vain opas- ja avustajakoirat.

Taidemuseo konsultoi Allergia- ja astmaliittoa tilojen siivoukseen liittyvissä kysymyksissä

Näyttelytilat siivotaan perjantaiaamuna ennen kuin museo aukeaa, mutta voimakkaasti koirille allergisten ihmisten on ehkä syytä välttää museovierailua seuraavana päivänä. Taidemuseo konsultoi Allergia- ja astmaliittoa tapahtumanjärjestämiseen liittyvissä kysymyksissä, kuten jälkisiivouksessa.

Johanna Kangas
museolehtori, tiedottaja
taidemuseo@kangasala-talo.fi
johanna.kangas@kangasala-talo.fi
Kangasala-talo
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala
www.kimmopyykkotaidemuseo.fi

Koiran kanssa taidemuseoon! -päivä Kimmo Pyykkö -taidemuseossa torstaina 28.3.

Samuli Heimonen: Kaksi puolta, yksi kokonaisuus, 2018. Akryyli ja öljy kankaalle, 180 X 180 cm.